info@osteocare.dk | Ring til os på 5180 9249

Akupunktur

Akupunktur kan være en del af OsteoCare’s tilbud til behandling og kan indgå i kombination med andre behandlingstyper eller være den primære behandlingsform.

Vi kombinerer det bedste fra begge behandlingsformer, når vi integrerer akupunktur i behandlingen. Akupunktur virker på mange måder: Den sikre smertelindring og fremme helingsprocessen, da det stimulerer blodgennemstrømning i vævet.

Akupunktur har vist sig at være yderst effektiv til behandling af smerter og spændinger. Akupunktur er derfor et godt supplement og et ekstra “værktøj” for Osteopaten.

Eksempler på lidelser som akupunktur kan benyttes til:

  • Hovedpine
  • Spændinger i muskler; typisk nakke smerter eller baldesmerter
  • Ryg og nakkesmerter
  • Overbelastningsskader (tennisalbue, betændelse i achillesenen eller hælspore osv.)
  • Slidgigt
  • Sportsskader
  • Uspecifikke smerter

Tid

Vi giver os god Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.
Kvalitet

Vi lægger vægt på Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.
Dedikation

Vi går op i Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


5180 9249
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]