info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Hurtig og effektiv behandling af akut opståede smerter i ryg, nakke og lænd

Bestil en tid til effektiv behandling af dine smerter.

Uanset om dine smerter skyldes en skade, overbelastning eller en underliggende tilstand, så kan vi hurtigt hjælpe dig med at finde den rette behandling. Vi har mange års erfaring i akut behandling og lindring af led- og muskelsmerter hos mennesker i alle aldersgrupper.

Kontakt os på 2462 2083 eller bestil en akut tid her

Sådan behandler vi

Når du besøger vores klinik, vil vi sætte tid af til at lære dig at kende og finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Vi vil grundigt undersøge dig for at finde årsagen til dine gener og tilstræbe at fjerne årsagen, så din krop kan fungere optimalt igen. Vores behandling omfatter flere forskellige teknikker såsom manipulation korrektion, mobiliserings-teknikker, muskel energi teknikker og bindevævs stræk.

Genoptræning og forebyggelse

Når smerterne tillader det, vil vi igangsætte et styrketræningsprogram for at styrke din holdning og stabilitet. Ved at styrke ryggen vil du yderligere være i stand til at forebygge rygskader eller yderligere rygsmerter.

Handicapvenlig adgang og gode parkeringsmuligheder

Vores klinik er handicapvenlig med adgang via elevator fra 1. sal helt op til 3. sal, så alle kan nemt komme til klinikken, også folk i kørestol eller med rollator. Der er gode parkeringsmuligheder overfor butikscentret, hvor man kan holde 2 timer gratis.

Mere information

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller gerne vil bestille en tid hos os, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dine smerter i ryg, lænd eller nakke.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]