info@osteocare.dk | Ring til os på 27 14 09 88

Arbejds- og kontor relaterede skader

Der er tre gange større sandsynlighed for smerter i nakken og lænden, hvis man sidder ned otte timer eller mere i løbet af et døgn

Mange mennesker tilbringer hver dag mange timer foran computeren og ofte opdager vi ikke, at vi overbelaster vores muskler og led, før vi får smerter og døjer med ondt i nakke og skuldre.

I dag ses der en klar sammenhæng mellem, hvor meget folk sidder ned på arbejdet og i fritiden, og hvor mange smerter de har i lænden og i nakken. Det er især, når vi har travlt og er stressede, at vi kan få smerter, fordi vi under pres spænder mere i kroppen og dermed også i nakke og skuldre.

Løsningen er variation i arbejdsstillinger, manuel behandling på briks og fysisk træning som en vej til til både forebyggelse og behandling af smerterne.

I OsteoCare har vi i øvrigt virksomhedsordninger, som et af vores specialer

Vores specialer

Sport- og idrætsskader

Sport- og idrætsskader

Ryg- og nakkesmerter

Ryg- og nakkesmerter

Fordøjelsesproblemer

Fordøjelses
problemer

Arbejds/kontor skader

Arbejds/kontor skader

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2714 0988
info@osteocare.dk

Åbningstider


Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]