info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Arbejds- og kontor relaterede skader

Døjer du med ondt i nakke og skuldre, så er du sikkert en af de mange, der bruger en stor del af din arbejdsdag foran computeren.

Akut behandling

Oplever du smerter og gener i kroppen, der behøver akut behandling, kan vi tilbyde at undersøge og behandle dig indenfor samme dag.

En Osteopatisk screening af din kropsholdning og din måde du kompenserer på, kan hjælpe dig til at få det bedre.

Kontakt os på 2462 2083 eller bestil en tid her

Arbejdsrelaterede skader

Mange mennesker tilbringer hver dag adskillige timer foran computeren. Ofte opdager vi ikke, at vi overbelaster vores muskler og led, før vi får smerter og døjer med ondt i nakke og skuldre.

Der er en klar sammenhæng mellem, hvor meget folk sidder ned på arbejdet og i fritiden, og hvor mange smerter de har i lænden og i nakken. Det er især, når vi har travlt og er stressede, at vi kan få smerter. Under pres spænder vi mere i kroppen og dermed også i nakke og skuldre.

Erfarne behandlere

Hos OsteoCare har vi stor erfaring og ekspertise i at behandle og lindre alle former for led- og muskelsmerter.

Som osteopater er vi uddannet til at se kroppen som en helhed ud fra et grundigt kendskab til kroppens opbygning. Og det er den holistiske tilgang til kroppen, vi arbejder med hver dag. Grundtanken bag osteopati er, at alle strukturer og systemer påvirker hinanden, og alle led og organer skal kunne bevæge sig optimalt, for at kroppen kan fungere ordentligt.

Vi sørger for at holde os opdateret om nyeste viden indenfor vores felt. Vi uddanner os, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på. Vi har erfaring med, at når smerterne er blevet reduceret, og der er kommet bedre bevægelig i et område, giver det mening at fokusere og igangsætte nogle træningsøvelser, der både virker styrkende og forebyggende.

Sådan behandler vi

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt.

På klinikken vil du opleve, at alle kroppens forskellige systemer vil blive grundigt undersøgt for at finde årsagen til dine gener. Behandlingen vil tilstræbe at fjerne årsagen, så din krop kommer til fungere optimalt igen.

Behandlingen omfatter flere forskellige teknikker herunder:

  • manipulation korrektion
  • mobiliserings-teknikker
  • muskel energi teknikker
  • bindevævs stræk

Så snart smerterne tillader det, vil et styrketræningsprogram blive igangsat for at styrke holdningen og stabilitet. Ligeledes kan vi tage en snak om, hvordan du forbedrer og varierer dine arbejds-rutiner og -stillinger.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, eller du gerne vil bestille en tid hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]