info@osteocare.dk | Ring til os på 5180 9249

Behandling af sports- og idrætsskader

Oplever du muskelsmerter eller gener i ledene, eksempelvis knæ, ankel, skulder eller albue, når du dyrker sport, så kan vi hjælpe.

Osteopatisk behandling kan have en klar effekt på din evne til at præstere, uanset om du er motionist eller professionel idrætsudøver.

Akut behandling

Hvis du oplever smerter og gener i kroppen, der behøver akut behandling, kan vi tilbyde at undersøge og behandle dig indenfor samme dag.

Kontakt os på 2462 2083 eller bestil en tid her

Bliv parat til at dyrke sport

Din krop bliver udsat for belastninger, når du motionerer. En ubalance i kroppen er ofte et resultat af overbelastning af et knæ, en ankel, en skulder eller albue, hvilket vil resultere i smerter og ubehag. Denne ubalance vil også kunne påvirke andre dele af kroppen og give yderligere smerter eller gener i din hverdag.

Hos OsteoCare har vi stor erfaring og ekspertise i at behandle og lindre alle former for led- og muskelsmerter. Vi behandler ofte albue og skulder skader, men også knæproblemer som følge af løb eller fodbold.

Erfarne behandlere

Som osteopater er vi uddannet til at se kroppen som en helhed ud fra et grundigt kendskab til kroppens opbygning. Og det er den holistiske tilgang til kroppen, vi arbejder med hver dag. Grundtanken bag osteopati er, at alle strukturer og systemer påvirker hinanden, og alle led og organer skal kunne bevæge sig optimalt, for at kroppen kan fungere så godt som muligt.

Vi sørger løbende for at holde os opdateret om nyeste viden indenfor vores felt. Vi uddanner os, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

Sådan behandler vi

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt.

På klinikken vil du opleve, at alle af kroppens forskellige systemer vil blive grundigt undersøgt for at finde årsagen til dine gener. Behandlingen vil tilstræbe at fjerne årsagen, så din krop kommer til fungere optimalt igen.

Behandlingen omfatter flere forskellige teknikker herunder:

  • Manipulation korrektion
  • Mobiliserings-teknikker
  • Muskel energi teknikker
  • Bindevævs stræk

Så snart smerterne tillader det, vil et styrketræningsprogram blive igangsat for at styrke holdningen og stabilitet. Vi vil også kigge nærmere på dit træningsprogram og dermed hjælpe dig med at gennemgå relevante træningsøvelser.

Handicapvenlig adgang og gode parkeringsmuligheder

Klinikken befinder sig på 3. sal inde i Holte midtpunkts butikscenter. Der er en elevator fra 1. sal helt op til 3. sal så alle kan nemt komme til klinikken, også for folk i kørestol eller med rollator. Der er parkering overfor butikscentret, hvor man kan holde 2 timer gratis.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller du gerne vil bestille en tid hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tid

Vi giver os god Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.
Kvalitet

Vi lægger vægt på Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.
Dedikation

Vi går op i Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


5180 9249
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]