info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

Bindevævet – Spindelvævet der holder kroppen sammen.

Hvorfor skal jeg vide noget om det?

Jo fordi i og med at vi bliver ældre, så bliver betydningen af dit bindevæv større og større.

Okay prøv følgende eksperiment på dig selv.

Tag med ex. din venstre hånd rundt omkring din højre hånds langefinger og træk forsigtig i den. Kan du mærke, at det ikke kun er selve fingeren, der bliver trukket i, men at du også kan mærke håndleddet give sig.

Man kan faktisk tydeligt se det! Dette er et meget godt eksempel på, at det er bindevævet, der holder sammen på vores knogler, muskler, sener osv. Det er bindevævet, der omgiver vores muskler og vores organer. Faktisk har man konstateret, at der findes lange baner af bindevæv i kroppen og disse baner kan let blive forstyrret og usmidige. Det betyder, at en forstuvet ankel i sidste ende kan lede til hovedpine eller kæbeproblemer!

Hvis der er træk et sted i kroppen (ex arvæv efter en operation) vil det naturligvis trække på andre organer og strukturer andre steder i kroppen. Det vil sætte kroppen i en “skæv” tilstand, der kan føre til smerter. Bindevævet vil blive i dårlig tilstand.

Ved kroniske lændesmerter har man i kadaver studier kunne bevise at bindevævet i lænde-musklerne er nærmest helt død og er stift og forkortet. Og det er et stort problem for helingen af ryggen, fordi blodforsyningen går gennem vores bindevæv.

Under en osteopatisk behandling er det næsten stensikkert at osteopaten altid tager fat på noget af dit bindevæv, for enten at mobilisere det eller behandle med forskellige osteopatiske teknikker, sådan at kroppen kommer i bedre balance.

Kan du selv gøre noget for at holde dit bindevæv sundt?

Ja da… Masser af ting faktisk!

Udspændingsøvelser, yoga øvelser, fokus på god og rigtig vejrtrækning, sund basisk (antiinflammatorisk) kost med vægt på frisk grønt/frugt, sunde fedtsyrer og gode proteinkilder som fjerkræ og god fed fisk. For blot at nævne nogle ☺

Tid

Vi giver os god Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.
Kvalitet

Vi lægger vægt på Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.
Dedikation

Vi går op i Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]