info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Diskusprolaps – sådan behandler vi i OsteoCare

Osteopatisk behandling for diskusprolaps

Hvis du har fået konstateret en diskusprolaps kan der være god hjælp at hente hos en Osteopat.

Når man anvender Osteopati som behandlingsform, arbejder Osteopaten med hele kroppen som en helhed frem for at undersøge og behandle ét område isoleret.

Hos OsteoCare har vi en lang erfaring med at anvende Osteopati som behandlingsmetode, og vi har en stor viden om kroppen og dens forskellige systemer. Når du kommer til os med en diskusprolaps og de smerter det medfører, vil din behandler give dig en professionel og grundig undersøgelse, hvor der bliver taget god tid til at tale med dig om de fund Osteopaten har fundet.

Osteopaten vil arbejde med at rette på fejlindstillinger, låsninger, stivhed og andet i kroppen, som kan have forårsaget en diskusprolaps. Ofte ses flere dysfunktioner og låsninger i hele rygsøjlen.
Hele kroppens systemer såsom fordøjelsessystemet, nervesystemet og bindevævet vil blive undersøgt, og din behandler vil forsøge at finde sammenhænge mellem forskellige symptomer, så man kan fjerne smerte, stivhed og andet ubehag. Behandleren kan benytte forskellige manuelle teknikker, hvor led kan blive korrigeret eller mobiliseret, og hvor muskler kan blive udspændt og behandlet
Efter behandlingen vil Osteopaten tage en samtale med dig om din krops tilstand og de ubalancer, han har arbejdet med, som har forårsaget diskusprolapsen.

Vi giver dig en viden, som du kan bruge til at give din krop den bedste behandling, så du så vidt muligt kan undgå, at der opstår en diskusprolaps igen. Vi giver dig gode råd om for eksempel kost og motion, og hvordan du bedst bruger din krop i hverdagen. Vi kan eventuelt også sammensætte nogle øvelser til dig, som kan hjælpe dig til at opretholde en bedre balance og stabilitet i kroppen.

Hvis du har fået en diskusprolaps, og du overvejer at blive behandlet med Osteopati, er du altid velkommen til at kontakte OsteoCare – Center for Osteopati og Fysioterapi.

Vi har en stor viden og erfaring på området, og vi tager os god tid til dig. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med dig om dine symptomer og hjælper dig med at finde frem til, om Osteopati er den rigtige behandlingsform for dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]