info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

For virksomheder

– Sundhed på arbejdspladen!

Fysisk sygdom, kroniske smerter, stress eller psykiske problemer – sygefravær koster og ikke kun på den personlige konto.

Verdenssundhedsorganisationen (WHO) placerer, i sin “Sygdomsbyrdeberegning 2013” for Danmark, lændesmerter på en klar førsteplads. Ifølge den seneste rygrapport fra Statens Institut for Folkesundhed fra 2011 koster danskernes 2 millioner sygedage om året, på grund af rygproblemer, samfundet 7,3 milliarder kroner alene i fravær.

Nakke- skulderspændinger, kæbesmerter, hovedpine og musearme/tennisalbue er hyppige skader inden for kontorerhvervet. Men det er ikke kun kontorskader, vi har erfaring med. Vi hjælper også mennesker med skader fra mere fysisk erhverv, hvor tunge løft og ensidigt gentagende arbejde, samt rygsmerter er en del af hverdagen, eksempelvis hos håndværkere, flyttemænd, pædagoger mm.  – og det er en del af vores virksomhedsordning.

Hos OsteoCare har vi fokus på at tilbyde virksomheder sundhedsordninger!

Vi tilbyder at komme til jeres arbejdsplader, hvor vi kan behandle medarbejderne på stedet. Dette kan være med til at højne sundhedsprofilen på arbejdspladsen og derved forebygge eventuelle sygedage hos medarbejderne. Men der kan også indgås ordninger den anden vej, så medarbejderne modtages på klinikkens adresse.

Vi mener, at en god målrettet indsats har fokus på:

  • At opdage problemerne, før de opstår
  • At forebygge skaderne og mindske risikoen for tilbagefald
  • At fjerne smerterne i forbindelse med arbejde
  • Vejlede medarbejderne i korrekt anvendelse af ergonomiske hjælpemiddler (såsom at underarmen skal være understøttet af bordpladen, afstanden til skærm skal være 50-70 cm, vekslende stillingen mellem sidde/stå osv)
  • Rådgivning og vurdering af arbejdspladsen for at afdække unødvendige arbejdsbelastninger

Hos OsteoCare tilbyder vi samarbejde med virksomheder, som ønsker at holde deres medarbejdere sunde. OsteoCare leverer ikke én – men mange forskellige tiltag tilpasset virksomhedsaftaler, hvor kvalitet og fleksibilitet hos virksomheden er i fokus.

Ring og hør nærmere omkring vores sundhedsordning!

Tid

Vi giver os god
Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.

Kvalitet

Vi lægger vægt på
Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

Dedikation

Vi går op i
Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]