info@osteocare.dk | Ring til os på 5180 9249

Fysioterapi

Klinikken er åben

For at blive uddannet osteopat, skal man enten være fysioterapeut, læge eller kiropraktor

Inden vi hos OsteoCare blev osteopater, arbejdede vi som fysioterapeuter. Og det gør vi stadig. I dag arbejder vi både med udgangspunkt i vores fysioterapeutiske og osteopatiske viden, for at sikre dig en grundig og effektiv behandling.

Hos OsteoCare har vi en bred erfaring med genoptræning og behandling i forbindelse med skader. Udover den manuelle behandling på briksen, skræddersyer vi altid et effektivt træningsprogram, der passer til netop dine behov – hvad enten du er nyopereret eller bare ønsker at holde dig i god form.

Vi glæder os til at se dig i klinikken.

Tid

Vi giver os god Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.
Kvalitet

Vi lægger vægt på Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.
Dedikation

Vi går op i Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


5180 9249
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]