info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Hvem kan få Osteopatisk behandling?

Osteopati

Det korte svar er, at stort set alle mennesker kan have fordel af, at blive behandlet osteopatisk. Især hvis man oplever smerter eller skader, der bliver ved med at vende tilbage, låste led eller stramme muskler. Derudover er der mange, der oplever problemer med migræne og hovedpine eller fordøjelsesbesvær, der kan have glæde af osteopatisk behandling.

Osteopati kan hjælpe på en lang række problemer og smerter, og alle kan have glæde og effekt af behandlingen. Det er forskelligt fra gene til gene, hvor den osteopatiske behandling har størst effekt.

Hvad er Osteopati?

Når man behandler med Osteopati gennemgår man alle kroppens forskellige systemer og tager både muskel- og skeletsystemet, fordøjelsessystemet og kranie- og nervesystemet med i betragtning. Med Osteopati ser man kroppen holistisk som en helhed med fokus på, at de forskellige systemer har en indvirkning på hinanden. Man undersøger derfor ikke kun det område, hvor problemet kommer til udtryk, da det sagtens kan opstå andre steder i kroppen. Med Osteopati ser man på sammenhængen mellem systemerne i hele kroppen og mellem forskellige symptomer.

En osteopat ser på de bevægelsesforstyrrelser, der opstår i kroppen, når der er noget i kroppen, som ikke er i balance. Her arbejder en osteopat med at rette kroppens låsninger, fejlindstillinger, stivhed eller andet, som kan forårsage smerter, ømhed, træthed eller andre ubalancer i kroppen. En osteopat hjælper med at bringe hele kroppen i balance som en helhed, hvor symptomer ikke behandles isoleret for sig selv. En osteopat gennemgår systematisk hele kroppen lige fra rygsøjlen, led og muskler helt ned til bindevæv for at se, hvor der er ubalancer. Her anvendes manuelle teknikker med korrektion af led, afspænding af muskler og muskelenergi teknikker.

Efter den manueller behandling vil en osteopat også oftest tage en snak med dig, hvor du får viden om din krop og gode råd til at holde den i balance. Det kan være både i forhold til kost og bevægelse. Jo bedre du kender din krop, jo bedre vil du kunne passe på den og give den den rigtige behandling.

Kontakt OsteoCare for mere viden

Osteopati kan være en meget effektfuld behandlingsform for alle mennesker, afhængigt af hvilke problemer man døjer med. Hvis du er i tvivl, om Osteopati er den rigtige behandlingsform for dine symptomer, er du altid velkommen til at kontakte os hos OsteoCare for spørgsmål og en uforpligtende snak. Vi fortæller meget gerne mere om, hvordan Osteopati foregår og virker, så vi sammen kan finde frem til, om det er den rigtige behandlingsform for dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]