info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

Kompetent fysioterapeut nær Lyngby

I Holte ikke langt fra Lyngby finder du en klinik med erfarne og kompetente fysioterapeuter og osteopater. Klinikken hedder OsteoCare, og her tager vi udgangspunkt i vores fysioterapeutiske og osteopatiske viden for at sikre dig den mest effektfulde behandling. 

Din fysioterapeut hos OsteoCare nær Lyngby tager udgangspunkt i den osteopatiske tilgang, hvor vi betragter kroppen som en helhed, hvor symptomer hænger sammen med hele kroppen. For at blive uddannet osteopat, skal man være fysioterapeut, læge eller kiropraktor. Hos OsteoCare er vi uddannet fysioterapeuter og herefter som osteopater, og vi giver derfor både fysioterapeutiske og osteopatiske behandlinger.

Vi behandler

Vi har en lang erfaring med blandt andet genoptræning og behandling i forbindelse med skader. Vi giver både en manuel behandling på briksen og skræddersyer et effektivt træningsprogram, der passer til netop din krop og problemstilling. Vi kan hjælpe dig, hvad enten du er nyopereret eller bare ønsker at holde dig i god form. 

Fysioterapi kan kurere en lang række forskellige problemer og gener. Med os som din fysioterapeut kan du blandt andet få hjælp ved sports- og idrætsskader, ryg- og nakkesmerter, fordøjelsesproblemer og arbejds- eller kontorskader. Vi har en bred erfaring med behandling af adskillige gener, smerter og skader, og vi hjælper gerne dig med din problemstilling. 

Vores værdier

Hos OsteoCare arbejder vi ud fra nogle tydelige værdier, som er vigtige for os. Den første værdi, vi arbejder ud fra er, at vi giver os god tid. Vi sørger for at sætte god tid af til at lære dig at kende, så vi kan finde frem til den bedste behandling for dig. På den måde kan vi mest effektivt hjælpe dig igennem din problemstilling.

Det andet vi lægger vægt på i vores arbejde er kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Det er det, der gør, at vi efterlader vores patienter glade, så de har lyst til at komme igen og anbefale os til andre. For at holde kvaliteten af vores arbejde høj, sørger vi løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores område. Vi efteruddanner os løbende, og vi sørger for at sparre med hinanden på klinikken, så vi konstant udvikler os.

Vores sidste værdi er dedikation. Vores patienter skal kunne mærke, at vi er dedikerede i vores arbejde, og at vi brænder for at hjælpe mennesker til en større balance og et større velbefindende. Derfor arbejder vi systematisk i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt OsteoCare nær Lyngby

Hvis du søger en professionel og erfaren fysioterapeut med en osteopatisk tilgang i nærheden af Lyngby, er Osteocare et trygt valg. Vi sikrer dig fysioterapi af høj kvalitet, og vi tager os god tid til at tale med dig og besvare dine spørgsmål. Du er meget velkommen til at kigge forbi klinikken i Holte og hilse på din fysioterapeut. Klinikken ligger på Holte Midtpunkt 23, 3. sal, 2840 Holte, kun en kort køretur fra Lyngby. Det er nemt at komme til os med offentlig transport fra Lyngby, og vi ligger kun en kort køretur i bil. Du kan også kontakte os for spørgsmål eller tidsbestilling på telefon eller via e-mail. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at se dig i klinikken

Tid

Vi giver os god
Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.

Kvalitet

Vi lægger vægt på
Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

Dedikation

Vi går op i
Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]