info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Kranio Sakral terapi – hvad er det?

Kranio Sakral terapi bliver mere og mere udbredt som behandlingsform, både til børn og voksne.
Kranio Sakral terapi er en meget blid og effektiv behandlingsform, hvor man forsøger at skabe bedre balance omkring kraniet, selve rygsøjle og nervesystemet der løber igennem. Behandleren arbejder dermed dybdegående med at påvirke kroppens egne ressourcer.

Når du modtager en Kranio Sakral behandling vil behandleren typisk begynde med at finde frem til de underliggende problemer, som forårsager dine symptomer. Ud fra de underliggende problemer, som skaber en ubalance i kroppen, vil behandleren forsøge at påvirke kroppen sådan at en healing kan finde sted.

Behandleren vil arbejde manuelt ved at trykke og korrigere blidt på bestemte punkter på kraniet, udspænde kranie leddene, mobilisere knoglerne blidt. Derudover er selve ansigtet og musklerne og knoglerne i ansigtet, rygsøjlen og korsbenet og kæben altid en overordnet del af Kranio Sacral terapien.

Baggrunden for Kranio Sakralen bygger på, er at der en anatomisk og kontinuerlig rytme i kroppen, som væsken i hjernen bliver pumpet rundt i kroppen med. Den pumper ca. 6-12 gange i minuttet, og denne rytme har stor betydning for kroppen som helhed.

Ifølge den Kranio Sakralske filosofi vil denne puls få knogler i kraniet og mellem knoglerne til at skabe små bevægelser. Men hvis man bliver udsat for et trauma, eks. hjernerystelse eller slag mod hovedet, kronisk stress, chok, sygdom eller andet, kan det påvirke disse bevægelser i kraniet og skabe blokeringer og restriktioner, som giver en ubalance i kroppens system. Det er denne ubalance, som de manuelle tryk og stræk på bestemte steder på kraniet, rygsøjlen og korsbenet skal behandle, så der igen kan komme en bedre og optimal balance i kroppen. Behandleren forsøger dermed at fjerne spændinger og blokeringer i kroppen.

Kranio Sakral terapi anvendes mod en lang række gener og lidelser af både psykisk og fysisk art. Det kan også bruges til at fremme balance og velbehag i krop og sind generelt.

Kranio Sakral terapi har ofte en god effekt på symptomer såsom:

– Stress, dog mere når stressen udvikler sig til en kronisk art
– Hormonelle ubalancer
– Tandgener og kæbe smerter
– Problemer med nakke og rygsmerter
– Hovedpine og migræne

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]