info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Lindring af migræne

Forebyggelse mod migræneanfald

Mange mennesker lider af migræne, og det kan være hårdt opslidende, hvis man døjer meget med det i sin hverdag. Heldigvis er der gode muligheder for at behandle migræne, og her er Osteopati en meget effektfuld behandlingsform.

Nyere studier viser at migræne anfald højest sandsynlig skyldes at nervetrådende der omgiver blodårene i kraniet bliver ekstra følsomme på grund af ændringer fremkaldt af signalstoffer, som frigives under et migræneanfald. Dette vil lede til at blodets normale pulseren i en blodåre føles som en intens dunkende og kraftig smerte. Derudover er migrænen ofte ledsaget af kvalme, opkast og en følsomhed over for lys og lyde.

Osteopati mod migræne

Migræne og kraftig hovedpine er et meget almindeligt problem at komme med til en osteopat. Osteopati kan være en yderst virkningsfuld behandlingsform i forhold til migræne, og det har hjulpet mange mennesker til en større livskvalitet.

Osteopati er en behandlingmetode, hvor hele kroppen bliver taget med i betragtning, når man skal finde frem til årsagen til symptomer. Her ser man ikke isoleret på området, hvor symptomerne opstår, men man ser på kroppen som en helhed med fokus på, at kroppens forskellige systemer påvirker hinanden.

Når en Osteopat behandler migræne, vil Osteopaten først arbejde med at finde årsagen til symptomerne. Det foregår ved at behandleren gennemgår hele kroppen og hele kroppens forskellige systemer.

Når årsagen er fundet, vil Osteopaten give en manuel behandling af bindevævsstrukturerne, nakkehvirvler og kranieknoglerne. Kranio Sacral terapi, som er en del af Osteopatens arbejdsredskab, benyttes ofte, for at korrigere og justere restriktioner i selve kraniet, ansigtet eller kæben.
På den måde arbejder man med at fjerne spændinger, frigøre nerve afklemninger og sørge for en bedre blodgennemstrømning til det pågældende område

Når du har modtaget den manuelle behandling mod migrænen, vil Osteopaten ofte tale med dig om, hvordan du selv kan holde migrænen bedst muligt væk. Det kan også være, du får nogle øvelser, såsom skulder- eller nakkeøvelser, som kan hjælpe dig sikre en bedre blodgennemstrømning. Osteopaten kan også give råd om gode arbejdsstillinger og bevægelse i hverdagen. Råd i forhold til kost og hvilke fødevarer (som kan ”trigge” et migræneanfald) vil blive gennemgået.

Hvis du får migræne og hovedpine er det generelt en god idé at huske at holde mange pauser i løbet af en dag, hvor du retter dig op og laver afspændingsøvelser af nakke og skuldre.

Kontakt OsteoCare

Hvis du lider af migræne, og du gerne vil høre mere om, hvordan osteopati kan afhjælpe problemet, er du altid velkommen til at kontakte OsteoCare. Vi har en stor viden og erfaring med osteopati, og vi har givet mange osteopatiske behandlinger mod migræne med gode resultater. Vi fortæller meget gerne mere og besvarer dine spørgsmål, så vi sammen kan finde ud af, om osteopati er den rigtige behandlingsform for dig. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig til en større livskvalitet.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]