info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Lider du af mavesmerter og oppustethed

Som Osteopater er vi specialiserede i at undersøge og behandle eventuelle mavesmerter og andre gener fra maveregionen.

Der er i dag mange mennesker, der har problemer med fordøjelsen, hvilket kan give ubehag som oppustet mave, smerter, kvalme og flere andre symptomer.

Vi kan hjælpe dig

Hvis du du har problemer med maven og oplever forskellige smerter eller gener i dit fordøjelsessystem, kan en Osteopatisk behandling være noget for dig. Hvis du gerne vil høre mere om Osteopati, er du altid velkommen til at kontakte OsteoCare.

Kontakt os på 2462 2083 eller bestil en tid her

Fordøjelsessystemet er vigtigt for dit velbefindende

Man har gennem forskning fundet ud af, at fordøjelsessystemet har langt større betydning for menneskets velbefindende end først antaget. Et velfungerende mave-tarm system er meget vigtigt for, at kroppen har det godt og fungerer optimalt. Mange kroplige problemer af både fysisk og psykisk art udspringer af et dårligt fordøjelsessystem. Tarmfloraen har bl.a. stor indflydelse på immunforsvaret, da 70-80% af vores immunforsvar er tilknyttet tarmsystemet. Derved kan god og sund kost og naturlig bevægelighed og funktion af tarmsystemet forebygge og afhjælpe mange sygdomme.

Sådan kan vi hjælpe – uden medicin

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt.

På klinikken vil du opleve, at alle kroppens forskellige systemer vil blive grundigt undersøgt for at finde årsagen til dine gener. Behandlingen vil tilstræbe at din krop kommer til fungere optimalt igen.

Tarmsystemet er styret af det autonome nervesystem, som er uden for viljens kontrol. Dette system kan bl.a. påvirkes via nakke, brystryg, lænd og korsben. Når maden passerer gennem vores fordøjelsessystem, skal den forbi fem lukkemuskler forskellige steder i tarmen. Lukkemuskler er kontrolleret af det autonome nervesystem. Hvis der er ubalance i systemet, for eksempel en smertefuld og skæv ryg eller arvæv efter en operation eller sammenvoksning mellem organer, kan koordinering og kommunikation mellem disse lukkemuskler forstyrres. Dette fører til symptomer såsom kramper, oppustethed, forstoppelse eller diarré.

Vi er som Osteopater de eneste sundhedsfaglige personer, som kan undersøge og behandle disse gener effektivt, helt uden de bivirkninger medicin ofte medfører.

Sådan behandler vi

Behandlingen omfatter flere forskellige teknikker herunder:

  • Manipulation korrektion
  • Mobiliserings-teknikker
  • Muskel energi teknikker
  • Bindevævs stræk

Efter behandlingen vil Osteopaten ofte tage en samtale med dig i forhold til hvilken reaktion du kan forvente. Ligeledes vil du modtage råd til, hvordan du bedst muligt kan holde symptomerne væk og oprette en balance i din krop. Derudover kan vi rådgive dig til gode og sunde kostvaner, der kan hjælpe og reducere dine mavegener.

Erfarne behandlere

Hos OsteoCare har vi stor erfaring og ekspertise i at behandle fordøjelsesproblemer.

Vi sørger løbende for at holde os opdateret om nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

Praktiske informationer

Det er en god idé ved første konsultation at medbringe evt. tidligere skanninger eller beskrivelser eller journalnotater af dit problem, så det kan gennemgås sammen ved første konsultation. Det er ikke nødvendigt at medbringe andet end det.

Klinikken befinder sig på 3. sal inde i Holte midtpunkts butikscenter. Der er en elevator fra 1. sal helt op til 3. sal så alle kan nemt komme til klinikken, også for folk i kørestol eller med rollator. Der er parkering overfor butikscentret, hvor man kan holde 2 timer gratis.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller du gerne vil bestille en tid hos os.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]