info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Patient udtalelser

“Jeg var blevet skadet til fodbold i forbindelse med træning, hvor jeg fik et skub og efterfølgende havde svært ved at trække vejret.

Jeg blev undersøgt af diverse behandlere og specialister, og fik forskellige informationer og øvelser. Men hver gang jeg startede igen fik jeg de samme symptomer.

Jeg fik anbefalet en opsøge en osteopat af min daværende fysioterapeut. Efter en grundig undersøgelse og en afdækkende samtale omkring mit skadesforløb, fik jeg fortalt at jeg ikke skulle være bekymret. Jeg var straks rolig og følte mig tryg, da vi gennemgik de ting som Jon mente skabte mine symptomer – et ribben som sad skævt og forkert træk af mine muskler, ledbånd og bindevæv, som påvirkede mit mellemgulv og mit åndedræt.

Efter én behandling på briksen kunne jeg straks mærke forskel – da jeg rejste mig kunne jeg straks trække vejret nemmere. Jeg startede fodbold på igen og begyndte at styrketræne, og efter kort tid kunne jeg vende tilbage til mine holdkammerater og spille med igen.

Jeg kan klart anbefale en osteopat til alle, og jeg opsøger helt sikkert en igen hvis en skade skulle opstå.”

– Mathias – professional u21 fodboldspiller

“Det er helt utroligt med min kæbe. Den knækker meget sjældent. Det er jeg SÅ glad for.

Jeg havde prøvet både kiropraktor, fysioterapeut og zoneterapi først. Jeg havde døjet med det i mere end tre år:) det er jo ret vildt.

Jeg kommer nok efter sommerferien og får en behandling. For en sikkerheds skyld.”

– Maia Nivika Bjørnmose

“Jeg kom ud for en sportsskade i juli 2015, hvor min højre albue gik delvist ud af led og den var låst i en vinkel på 45 grader. Jeg blev fejl diagnosticeret af lægerne( tennisalbue) og fik ordineret ibubrufen i store doser samt fysioterapi i form af ultralyd og massage.

Denne behandling havde ingen effekt og albuen var stadig låst efter 3 uger , med denne behandling.

Som sygeplejerske, vidste jeg at diagnosen var forkert, at albuen var ude af led og skulle sættes på plads igen.

Jeg har tidligere haft tennisalbue (for et par år siden) og blev dengang behandlet af Anders Laun, med godt resultat – derfor havde jeg en ide om at Anders måske kunne hjælpe mig igen.

Anders bekræftede, at min albue, var ude af led og den er nu efter 3 behandlinger, sat på plads igen.

Jeg er ikke i tvivl om hans ekspertise og store faglige dygtighed – interessant og spændende at høre om den holistiske viden og erfaring en osteopat har.

ud over, at manipulerer og mobilisere albuen på plads ved osteopatisk behandlinger, undersøger han også for ubalancer/ skævheder andre steder i kroppen ( som f.eks rygsøjlen)

Disse ubalancer eller fejlstillinger i skeletmuskulaturen, kan evt. korrespondere med den pågældende skade (eller andre skader) og dette bliver behandlet / sat på plads samtidig.

Det er mit indtryk, at en osteopatisk behandling vil kunne afhjælpe / kurere mange ting og jeg vil bestemt anbefale det til andre og vil uden tvivl henvende mig igen, ved evt. skader i fremtiden”

– Anette Genckel

“For tre år siden hjalp Anders mig igennem en stor knæ-operation. I går gennemførte jeg Nordic Race – the warrior uden problemer. Hvis ikke det havde været for din hjælp før og efter operationen, havde jeg aldrig turde tro på, at jeg kunne løbe et 10 kilometers militær-forhindringsbaneløb med det knæ. Du fik mig til at tro på, at man kan, hvad man vil, og at det betaler sig at arbejde/genoptræne hårdt.

Tak for hjælpen, Anders.”

– Camilla Thørring Bonnesen

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]