info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

Hvem er vi

Anders Laun

  • Startede OsteoCare – Center for Osteopati og Fysioterapi i 2015
  • Autoriseret Osteopat DO  M.R.O.DK , Autoriseret Fysioterapeut
  • Studerer Master of Science in Osteopathy, med speciale i sport
  • Udd. Akupunktør
  • Faguddannet idrætslærer ved Paul Petersens Idrætsinstitut 

Anders behandler og har erfaring med alt fra ryg- og nakkesmerter til hovedpine, mavesmerter. Han er særligt specialiseret i behandling af idrætsskader.

Anders har tidligere været tilknyttet og arbejdet som fysioterapeut for ungdomslandsholdet i basket.

Derudover har Anders en stor viden og interesse i hormon systemet, ubalancer i stofskiftet, den kvindelige cyklus og tolkning af blodprøve svar.

Som behandler er Anders meget grundig og omhyggelig og han ser det som sin ypperste opgave at finde årsagen til problemet.

Anders har tidligere igennem en årrække siddet i bestyrelsen i Danske Osteopater, som har til formål at fremme Osteopati faget i Danmark.

Peter Kiel

  • Autoriseret Osteopat DO  M.R.O.DK , Autoriseret Fysioterapeut

Peter har en helhedsorienteret tilgang til sin behandling.

Han forsøger altid at finde årsagen til problemet og gør sit absolut bedste, for at hjælpe den enkelte med behandling og vejledning.

Han har størst interesse indenfor løb og løberelaterede skader.

Derudover har han stor erfaring med behandling af hovedpine, migræne, nakke og kæbespændinger.

Tid

Vi giver os god Tid

Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.
Kvalitet

Vi lægger vægt på Kvalitet

Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.
Dedikation

Vi går op i Dedikation

Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Åbningstider


Læs persondatapolitik

Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]