info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Hvem er vi

Anders Laun

  • Autoriseret Osteopat, M.D.O & Autoriseret Fysioterapeut
  • Anders er medlem af Danske Osteopater
  • Har specialiseret sig indenfor idræts skader, ryg og nakke smerter samt Hormon systemet. 
  • Udd. Akupunktør
  • Faguddannet idrætslærer ved Paul Petersens Idrætsinstitut 

Anders behandler og har erfaring med alt fra ryg- og nakkesmerter til hovedpine, mavesmerter. Han er særligt specialiseret i behandling af idrætsskader.

Anders har tidligere været tilknyttet og arbejdet som fysioterapeut for ungdomslandsholdet i basket.

Derudover har Anders en stor viden og interesse i hormon systemet, ubalancer i stofskiftet, den kvindelige cyklus og tolkning af blodprøve svar.

Som behandler er Anders meget grundig og omhyggelig og han ser det som sin ypperste opgave at finde årsagen til problemet.

Anders har tidligere igennem en årrække siddet i bestyrelsen i Danske Osteopater, som har til formål at fremme Osteopati faget i Danmark.

Vores specialer

Ryg- og nakkesmerter

Ryg- og nakkesmerter

Sport- og idrætsskader

Sport- og idrætsskader

Arbejds/kontor skader

Arbejds/kontor skader

Fordøjelsesproblemer

Fordøjelses
problemer

Det mener vi er essensen af god behandling

Vores tilgang

Vi mener, at smerter eller problemer i kroppen skal behandles som en helhed og ikke kun lokalt, da alle systemerne i kroppen hænger sammen og påvirker hinanden. Du får derfor en holistisk behandling med osteopati, som skal styrke og hele din krop som en enhed.

Som osteopater ser vi på den samlede balance i din krop og holder øje med de bevægelsesforstyrrelser i din krop, som giver dig problemer og forstyrrer kroppens balance. Vi har derfor som mål at skabe en overordnet balance i din krop gennem osteopati, hvor vi retter på fejlindstillinger i kroppen, låsninger i bevægelsesapparatet eller stivhed, smerter og ubehag.

Ved en behandling hos os starter vi altid med at lave en samlet vurdering af din krop gennem undersøgelse af din rygsøjle, led, muskler og bindeled.

På den måde vil vi finde frem til problemet i kroppen, og så foretage en manuel behandling gennem for eksempel korrektion eller mobilisering af leddene, udspænding af muskler og ledbånd og stræk af bindevæv.

Som en del af behandlingen vil vi også give dig gode råd til, hvordan du kan styrke og hele din krop igennem din livsstil.

Vi tager os altid god tid til den enkelte patient, og vi går i dybden med din problemstilling, så du kan få størst mulig effekt ud af behandlingen.

Vi kan hurtigt vurdere, om osteopati er den rigtige behandlingsform for dig, så du kan blive afklaret. Vi behandler herudover kun de symptomer, som vi allerede har erfaring med, at en osteopat kan afhjælpe.

Kontakt os

Hvis du er i tvivl, om osteopati og fysioterapi er den rigtige løsning for dig, er du altid velkommen til at kontakte en fysioterapeut på vores klinik i Holte. Vi tager os gerne tid til en samtale med dig om din problemstilling, så vi sammen kan vurdere, om osteopati er det rigtige.
Du kan kontakte os via telefon eller email for spørgsmål eller tidsbestilling. Så vender vi hurtigt tilbage til dig.

Vi glæder os til at se dig i klinikken

Fremragende
På basis af 12 anmeldelser
Iyad Ghadban
Iyad Ghadban
2023-03-22
Jeg har haft glæden af at være hos OsteoCare - osteopatisk fysioterapi i Holte. Fysioterapeuten Anders er meget kompetent og har en stor viden om alle aspekter indenfor osteopati og fysioterapi. Fysioterapeuten er meget professionel, og han har en stor evne til at lytte til mine problemer og forstå dem. Han er meget god til at forklare- og behandle mine symptomer og sørge for, at jeg føler mig afslappet- og komfortabel under behandlingen. Alt i alt en meget professionel og kompetent behandling hos OsteoCare - osteopatisk fysioterapeut, som jeg hundrede procent kan stå indenfor og anbefale.
Ann Simoni
Ann Simoni
2023-03-22
Min varmeste anbefaling til Anders, gang på gang “redder” Anders/Osteopati min krop hele vejen rundt. Det er der jeg går til som det første og har gjort i flere år
Majbrit Maag Etgen
Majbrit Maag Etgen
2023-03-20
Jeg har levet med store smerter i nakken og læn i over 15 år og takket været Andres er jeg smertefri.
Kathrine Hesner
Kathrine Hesner
2023-03-16
Super professionelle og rigtig god bedhandling. Jeg har gået hos Osteocare gennem de sidste par år og har altid oplevet en rigtig god og professionel behandling, som har virket. Jeg har følt mig meget lyttet til og i gode hænder. Varmeste anbefaling herfra!
Michael Møller
Michael Møller
2023-03-14
Særdeles virkningsfuld og professionel behandling! Jeg er over flere omgange blevet behandlet af Anders Laun hos OsteoCare, hovedsageligt i forbindelse med sportsrelaterede uheld. Han er top-professionel, sympatisk og så brænder han virkelig for, at man opnår gode resultater. Han giver sig tid og man føler bestemt IKKE, at man blot ”et nummer i køen”! Sidst gik det ud over min hofte, hvor jeg fik en læsion, og haltede i adskillige uger. Stillesiddende hjemmearbejde gjorde bestemt ikke situationen bedre. På baggrund af MR scanningen mente lægerne, at en operation var eneste udvej. Anders var heldigvis uenig med lægerne og allerede efter de første få besøg hos OsteoCare, kunne jeg mærke en klar forskel. Anders lagde en holistisk plan med adskillige indsatsområder som fx inkluderede løbende korrektioner og målrettet behandling på klinikken komplementeret af skræddersyet trænings- og udstrækningsøvelser, akupunktur, pressure points, massage, skoindlæg plus mere. Kort sagt gik vi all-in, for at undgå en operation. Der er nu gået godt og vel et år efter min skade og jeg kan ærligt indrømme at jeg er i mit livs form (og jeg fylder 40 lige straks). Der er absolut intet spor tilbage af skaden og jeg kan både løbe, træne samt skøjte og stå på ski uden at være bekymret! Jeg kan til en hver tid varmt anbefale OsteoCare og i særdeleshed behandling hos indehaveren, Anders Laun.
katja vail
katja vail
2023-03-14
Super gode behandlinger hele vejen igennem. Jeg havde problemer med øvre ryg og nakke. Udover at give mig en række effektive behandlinger, med virkelig gode resultater, gav Anders mig også en masse fif til hvordan jeg passer bedre på min krop 😊
Danny Plambæk
Danny Plambæk
2023-03-14
Blev henvist til Osteocare da jeg har haft problemer med spændinger og smerter i skulderen som jeg har haft svært ved at komme af med. Behandlingen virkede efter 2 seancer men det fedeste var egentlig at få en helhedsbetragtning der gav mig nogen gode input til hvordan jeg undgår at få spændinger og smerter i skulderen igen. Derudover virkelige hyggelige omgivelser👌
Andreas Plesner Brandrup
Andreas Plesner Brandrup
2023-03-14
Fik anbefalet Osteocare og den anbefaling kan jeg hermed give varmt videre. Har gået i en forløb hos Anders, med behov for behandling og genoptræning efter en knæskade. Professionel og kompetent behandling hele vejen igennem.
Parkvej Virum
Parkvej Virum
2019-06-27
I am 45 year old woman with issues with back issues. In the last 2 years I have had 3 incidents where I had terrible pain to the point I could barely walk. After 15 years in Denmark trying to find a gifted and passionate osteopath who really knows what he is doing...I finally found one who helps and fixes me every time! First time I was in crisis, stuck and in pain, Anders returned my call asap and he managed to find time to help me out. He observes carefully , listens well, and takes his time to root out the cause of the problem, but most importantly I actually can walk straight and pain free out of his office! He is my life saver...I warmly and wholeheartedly recommend him.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]