info@osteocare.dk | Ring til os på 24 62 20 83

Hvem er vi

Anders


 • Uddannet Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
 • Bestyrelsesmedlem i Danske osteopater

 

Anders har erfaring med alt fra ryg- og nakkesmerter til hovedpine, mavesmerter og diverse idrætsskader.

Han har tidligere været tilknyttet og arbejdet som fysioterapeut for ungdomslandsholdet i basket.

Som behandler er Anders meget grundig og omhyggelig og han ser det som sin ypperste opgave at finde årsagen til problemet.

Ved siden af arbejdet på klinikken sidder Anders i bestyrelsen i Danske Osteopater, som har til formål at fremme Osteopati faget i Danmark.

Martin

 • Uddannet Osteopat D.O. & Aut. Fysioterapeut
 • Som behandler er Martin meget omhyggelig, og gør en ære i at sætte den enkelte patient i fokus og få patienten til at føle sig tryg.

  Martin interesserer sig særligt indenfor området ryg-, bækken- og underlivssmerter, men har en bred erfaringen indenfor hele kroppens anatomi.

  I sin fritid underviser Martin i dans, som han tidligere har dyrket på eliteplan.

  Tid

  Vi giver os god
  Tid

  Vi sætter tid af til at lære dig at kende og til at finde ud af, hvad den bedste behandling vil være for dig. Det er vores primære opgave at afhjælpe dig med dit problem så hurtigt som muligt. For at vi kan gøre det, kræver det, at vi tager den tid det tager, for at finde ind til den korrekte problematik.

  Kvalitet

  Vi lægger vægt på
  Kvalitet

  Det gør vi, fordi kvalitet er vigtigt for os og for en vellykket behandling. Vi sørger løbende for at holde os opdateret på den nyeste viden inden for vores felt. Vi uddanner os løbende, og vi sparrer med hinanden på klinikken, så vi konstant udvider og udvikler vores horisont i forhold til måden, vi behandler på.

  Dedikation

  Vi går op i
  Dedikation

  Det er vigtigt for os, at du går fra klinikken med en følelse af, at vi har gjort alt, hvad vi kunne for at hjælpe dig. Vi er systematiske i vores tilgang til dit problem, og vi arbejder målrettet på at finde en løsning i fællesskab med dig.

  Kontakt

  OsteoCare
  Holte Midtpunkt 23, 3. sal
  2840 Holte


  2462 2083
  info@osteocare.dk

  Åbningstider


  Læs persondatapolitik

  Følg os på Facebook:

  Find vej

  Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

  [buttons]