info@osteocare.dk | Ring til os på 27 14 09 88

Ryg- og nakkesmerter

Ryg- og nakkesmerter kan forårsage alt fra små ubehageligheder til mere kraftige og ulidelige smerteudstrålinger op gennem ryggen eller ud i ben eller arme

Smerterne kan opleves som værende afgrænsede eller sprede sig til andre muskler og led i kroppen.

Hos OsteoCare har vi stor erfaring og ekspertise i at behandle og lindre mange former for led- og muskelsmerter i ryggen.

Som osteopat er vi uddannet til at se kroppen som en helhed ud fra et grundigt kendskab til anatomi, som er kroppens opbygning. Og det er den holistiske tilgang til kroppen, vi arbejder med hver dag. Grundtanken bag osteopati er, at alle strukturer og systemer påvirker hinanden, og alle led og organer skal kunne bevæge sig optimalt, for at kroppen kan fungere optimalt.

Behandlingen omfatter flere forskellige teknikker herunder: Manipulation korrektion, mobiliserings-teknikker, muskel energi teknikker, bindevævs stræk mm.

Så snart smerterne tillader det, vil et styrketræningsprogram blive igangsat for at styrke holdningen og stabilitet. Ved at styrke ryggen, vil du yderligere være i stand til at forebygge rygskader eller yderligere rygsmerter.

Hvis du oplever rygsmerter, der behøver akut behandling, kan vi hos OsteoCare også tilbyde at undersøge og behandle dig indenfor samme dag.

Vores specialer

Sport- og idrætsskader

Sport- og idrætsskader

Ryg- og nakkesmerter

Ryg- og nakkesmerter

Fordøjelsesproblemer

Fordøjelses
problemer

Arbejds/kontor skader

Arbejds/kontor skader

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2714 0988
info@osteocare.dk

Åbningstider


Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]