info@osteocare.dk | Ring til os på 27 14 09 88

Sport- og idrætsskader

Om du er alm. motionist eller professionel idrætsudøver så vil osteopatisk behandling have en klar effekt på din evne til at kunne præstere

Din krop bliver udsat for kraftige belastninger, når du motionerer. Disse belastninger kan medføre, at din krop bliver overbelastet, særligt hvis der ikke er optimale forhold til at kroppen kan restituere. Det kan eks. være pga. at skævheder eller låsninger i bevægeapparatet, eller det kan være, at træningsprogrammet er lagt forkert.

En ubalance i kroppen er ofte et resultat af overbelastning af et knæ, en ankel, en skulder eller albue, hvilket vil resultere i smerter og ubehag.

Denne ubalance vil også kunne påvirke andre dele af kroppen og give yderligere smerter eller gener, når du dyrker sport.

På klinikken vil du opleve, at alle af kroppens forskellige systemer vil blive grundigt undersøgt for at finde årsagen til dine gener. Behandlingen vil tilstræbe at fjerne årsagen, så din krop kommer til fungere optimalt igen.

Vi vil også kigge nærmere på dit træningsprogram og dermed hjælpe dig med at gennemgå relevante træningsøvelser.

Vores specialer

Sport- og idrætsskader

Sport- og idrætsskader

Ryg- og nakkesmerter

Ryg- og nakkesmerter

Fordøjelsesproblemer

Fordøjelses
problemer

Arbejds/kontor skader

Arbejds/kontor skader

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2714 0988
info@osteocare.dk

Åbningstider


Følg os på Facebook:

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

[buttons]