info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Sund mave – værsgo’

Osteopati til en sund mave

Hvis du har problemer med maven og oplever forskellige smerter eller gener i dit fordøjelsessystem, så kan Osteopati være en løsning.

Der er i dag mange mennesker, der har problemer med fordøjelsen, hvilket kan give ubehag som oppustet mave, smerter, kvalme og flere andre symptomer. Man har i dag gennem forskning fundet ud af, at fordøjelsessystemet har langt større betydning for menneskets velbefindende, end først antaget. Et velfungerende mave-tarm system er meget vigtigt for, at kroppen har det godt og fungerer optimalt, og man har fundet ud af, at mange andre problemer af både fysisk og psykisk art udspringer af et dårligt fordøjelsessystem.

Mange går til sundhedssystemet med deres maveproblemer, men det er langt fra alle, som lægen eller speciallægen kan gøre symptomfri. Derfor er der mange, der vælger at forsøge sig med alternative behandlingsformer for at komme deres fordøjelsesproblemer til livs.

Sådan hjælper osteopati mod fordøjelsesproblemer

Osteopati er en behandlingsform, hvor man tager alle kroppens forskellige systemer med i betragtning, når man diagnosticerer og behandler. Her ser man ikke isoleret på det område, hvor symptomerne sidder, men gennemgår i stedet hele kroppen for ubalancer. Ifølge den osteopatiske filosofi ses kroppen som en helhed. Her kan ubalancer i de forskellige systemer påvirke hinanden, og derfor arbejder en Osteopat systematisk med både kroppens muskel- og skeletsystem, kranie- og nervesystemet, men også hele fordøjelsessystemet. Her leder Osteopaten efter ubalancer eller restriktioner, som kan have en indvirkning på symptomerne og der arbejdes med eventuelle bevægelsesforstyrrelser i hele kroppen og der forsøges at korrigere låsninger, fejlindstillinger, stivhed og andre ubalancer i kroppen ved hjælp af manuelle teknikker. Der arbejdes med alt fra rygsøjlen, led og muskulatur til bindevæv for at få en dybdegående effekt af hele kroppens tilstand.

Efter behandlingen vil Osteopaten ofte tage en samtale med dig i forhold til hvilken reaktion du kan forvente. Ligeledes vil du modtage råd til, hvordan du bedst muligt kan holde symptomerne væk og oprette en balance i din krop. Derudover kan vi rådgive dig til gode og sunde kostvaner der kan hjælpe og reducere dine mavegener.

Kontakt OsteoCare

Hvis du oplever fordøjelsesproblemer og du gerne vil have en sund og veltilpas mave, kan en Osteopatisk behandling måske være noget for dig. Hvis du gerne vil høre mere om Osteopati, er du altid velkommen til at kontakte OsteoCare. Vi har en lang erfaring med Osteopatiske behandlinger, og vi har en stor viden om kroppen. Vi tager os god tid til dig og tager gerne en uforpligtende snak med dig og besvarer dine spørgsmål.

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]