info@osteocare.dk | Ring til os på 2462 2083

Diskusprolaps – sådan behandler vi i OsteoCare

Osteopatisk behandling for diskusprolaps

Hvis du har fået konstateret en diskusprolaps kan der være god hjælp at hente hos en Osteopat.

Når man anvender Osteopati som behandlingsform, arbejder Osteopaten med hele kroppen som en helhed frem for at undersøge og behandle ét område isoleret.

Læs mere

Sund mave – værsgo’

Osteopati til en sund mave

Hvis du har problemer med maven og oplever forskellige smerter eller gener i dit fordøjelsessystem, så kan Osteopati være en løsning.

Læs mere

Kranio Sakral terapi – hvad er det?

Kranio Sakral terapi bliver mere og mere udbredt som behandlingsform, både til børn og voksne.
Kranio Sakral terapi er en meget blid og effektiv behandlingsform, hvor man forsøger at skabe bedre balance omkring kraniet, selve rygsøjle og nervesystemet der løber igennem. Behandleren arbejder dermed dybdegående med at påvirke kroppens egne ressourcer.

Læs mere

Lindring af migræne

Forebyggelse mod migræneanfald

Mange mennesker lider af migræne, og det kan være hårdt opslidende, hvis man døjer meget med det i sin hverdag. Heldigvis er der gode muligheder for at behandle migræne, og her er Osteopati en meget effektfuld behandlingsform.

Læs mere

Fem gode råd til at undgå sportsskader

Undgå sportsskader

Motion og sport er sundt og vigtigt for både dit fysiske og psykiske helbred og derfor er det også vigtigt, at du er opmærksom på at undgå sportsskader, så du kan være aktiv hele livet.

Mange har i forbindelse med udøvelse af sport, helt sikkert på et tidspunkt oplevet at være mere øm end normalt eller oplevet decideret smerte, og i det tilfælde er det vigtigt, at man tager kroppens signaler seriøst, så man undgår at ødelægge den på sigt. Heldigvis er der nogle konkrete tiltag du selv kan gøre for at undgå at komme til at døje med ømhed eller i værste fald sportsskader. Og det er en fordel for dig og din træning både her og nu og i fremtiden.

Læs mere

Hvem kan få Osteopatisk behandling?

Osteopati

Det korte svar er, at stort set alle mennesker kan have fordel af, at blive behandlet osteopatisk. Især hvis man oplever smerter eller skader, der bliver ved med at vende tilbage, låste led eller stramme muskler. Derudover er der mange, der oplever problemer med migræne og hovedpine eller fordøjelsesbesvær, der kan have glæde af osteopatisk behandling.

Læs mere

Osteopatisk behandling af sportsskader

Hård eller let motion kan for mange mennesker på et tidspunkt resultere i overbelastninger eller skævvridninger, hvilket kan give smerter og hold i både nakke og ryg. Hos OsteoCare – Center for Osteopati & Fysioterapi, har vi mange års erfaring med behandling af sportsskader, og vi ved hvor vigtigt det er, at sportsskaden bliver løst mest optimalt og effektfuldt – hver gang.

Læs mere

Hvad siger forskningen om Osteopati?

Efterhånden bliver der forsket mere og mere i effekten af Osteopatisk behandling.

Herunder er korte konklusioner fra nogle af de studier, der allerede er blevet gennemført og publiceret.

Læs mere

Hvad er Congestion?

”Min Osteopat taler altid om Congestion? Men hvad præcis er det?
Og hvorfor har jeg ikke hørt om det før?”

Ovenstående spørgsmål får vi tit på klinikken – og vi forstår det godt.

Vi havde heller ikke hørt begrebet, før vi læste Osteopati.

Læs mere

Kontakt

OsteoCare
Holte Midtpunkt 23, 3. sal
2840 Holte


2462 2083
info@osteocare.dk

Find vej

Klinikken ligger i Holte Midtpunkt inde I butikscenteret– med gratis 2 timers parkering lige overfor centeret. For at komme op til klinikken skal du tage elevatoren/trapperne overfor Imerco op til 3. sal – herefter skal du gå til højre og følge skiltene.

Åbningstider


Læs persondatapolitik
[buttons]